Programma festiviteiten Koningsdag 2021

 

  Programma Koningsdag dinsdag 27 april 2021
06.23u. VLAGGEN
08.00u.   REVEILLE van de toren van de Dorpskerk door muzikanten van de Harmonie.
09.55u – 10.00u. KLOKKEN luiden.
10.00u  WILHELMUS  Landelijk wordt er verzocht om thuis, in de voordeur, op het balkon of in de tuin het volkslied mee te zingen. Maak een leuke foto en stuur deze naar de facebookpagina van de Oranjevereniging Nunspeet.
10.10u – 10.25u. DIGITALE AUBADE met medewerking van RTV Nunspeet, burgemeester van de Weerd, voorzitters Oranjevereniging Nunspeet en Elspeet, voorzitter Buurtvereniging Hulshorst en voorzitter Oranje IJs vereniging Vierhouten. Dit alles is via TV Nunspeet, www.rtvnunspeet.nl en facebook van RTV Nunspeet en Oranjevereniging Nunspeet te bekijken.
11.00u – 12.00u. KINDERPROGRAMMA IN VELUVINE  met de  Arie Safari Show en een kinderdisco met Tommie.

Deze interactieve digitale show is speciaal voor de basisschoolkinderen van Nunspeet. Via een livestream kunnen de kinderen deze show mee beleven.

De link voor de livestream is HIER te downloaden.

10.00u – 18.00u FOTO-FIETSPUZZELTOCHT van 12,5 km. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is deze foto-fietspuzzeltocht uitgezet.

De route is HIER te downloaden

De fietstocht begint vanaf de parkeerplaats van de AH Nunspeet. Laat uw uitgeprinte fietsroute zien bij de servicebalie van de AH en u krijgt een flesje water mee. Daar liggen ook enkele uitgeprinte exemplaren. Het flesje water wordt aangeboden door AH NUNSPEET.

Volledig ingevulde formulieren kunnen bij het IJSCAFÉ worden ingeleverd voor een lekker ijsje, aangeboden door de Oranjevereniging Nunspeet.

Ga je, je fiets mooi versieren, dan is deze fietstocht echt een Oranjefeest.  Maak een leuke foto tijdens deze rit en stuur deze op naar oranjeverenigingnunspeet@gmail.com Een prijs zal worden uitgedeeld voor de foto met de mooiste versierde fiets.

LET OP: De fietstocht kan door een gezin gefietst worden of door maximaal 4 personen per groep. Denkt u aan de 1,5 meter afstand!

10.00u – 18.00u FOTO-FIETSTOCHT VIA KNOOPPUNTEN van 52 km. Een mooie fietstocht in- en rondom de gemeente Nunspeet.

De route is HIER te downloaden.

Deze fietstocht begint vanaf het VVV gebouw, Stationsplein 1. Bij ’t Eiland liggen een paar uitgeprinte exemplaren.

Tijdens de fietstocht kunt u bij de Stakenberg bij de snackkramen van JOHAN ROVERS,  €1,00 korting per persoon krijgen op uw bestelling. Dit wordt u aangeboden door de Oranjevereniging Nunspeet. 

LET OP: De fietstocht kan door een gezin gefietst worden of door maximaal 4 personen per groep. Denkt u aan de 1,5 meter afstand!

Neemt u genoeg eten en drinken mee voor onderweg. De horeca is nog niet geopend!

10.00u – 18.00u AUTO-STERRIT. De auto-sterrit is uitgezet door H.A.C Harderwijker Automobiel Club. Start vanaf het Transferium.

De route is HIER te downloaden. 

Kunt u de route niet uitprinten neem dan contact op met Jacolien Ponsteen (06-1696 0125) zij heeft een paar uitgeprinte exemplaren.

Maak een leuke selfie tijdens de sterrit en stuur deze op naar oranjeverenigingnunspeet@gmail.com. De leukste foto zal worden beloond met een prijs.

Tijdens de sterrit kunt u bij de Stakenberg bij de snackkramen van JOHAN ROVERS, €1,00 korting per persoon krijgen op uw bestelling. Dit wordt u aangeboden door de Oranjevereniging Nunspeet.

Neemt u genoeg eten en drinken mee voor onderweg. De horeca is nog niet geopend!

14.30u – 17.00u Voor de bewoners van Seewende, De Bunterhoek, Ittmannshof en het Welgelegenhuis zal buiten een optreden verzorgd worden door DRAAIORGEL DE ROZENTON. Vanaf het balkon of tuin kunnen de bewoners genieten van mooie muziek.

De bewoners ontvangen s ’ochtends bij de koffie een heerlijke traktatie, deze wordt beschikbaar gesteld door BAKKERIJ DE VRIES uit Nunspeet.

20.00u – 21.00u. GRATIS ORANJE BINGO met BosEvents.nl

Via een livestream op YouTube spelen we 2 rondes met mooie prijzen van Nunspeetse ondernemers.

U kunt zich vanaf heden aanmelden via onderstaande link https://streamerlinks.com/BingoFestijn_Nunspeet  of scan met de mobiele telefoon de onderstaande QR-code.

Elk e-mail adres krijgt 1 bingo kaart toegezonden. Deze bingo kaart 2x uitprinten. Er zijn maximaal 600 kaarten beschikbaar.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door JK LAS en MONTAGE en BRUIJNES WOONSTOFFERING.

 

 

 

Bent u al lid van de Nunspeetse Oranjevereniging?

U kunt zich aanmelden via www.oranjeverenigingnunspeet.nl   of via oranjeverenigingnunspeet@gmail.com

Door uw lidmaatschap ondersteunt u de activiteiten van onze vereniging. 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.