De ORANJELOOP wordt op donderdag 2 Mei as. van 18.00u tot 20.00u gehouden in het centrum van Nunspeet, met start en finish op het Marktplein.

Start en finish zijn  op het Marktplein en het parcours is 2,5 km lang door Dorpsstraat – Eperweg – Groenelaantje – Paddestoelweg – Molijnlaan – Veldweg  –Schoolweg – Spoorlaan– Enkweg – Bergakkerweg – Korteweg – Stationslaan – Dorpsstraat.

Om de ORANJELOOP laagdrempelig te houden zijn de kosten voor inschrijving door de organisatie op  € 1,00 tot en met 15 jaar en € 3,00 voor 16 jaar en ouder vastgesteld. De organisatie hoopt op veel (jeugdige) deelnemers. De verwachting is dat zeker 150 tot 200 deelnemers zich zullen inschrijven.

De afstanden zijn 2,5, 5 en 10 km en voor alle leeftijden.

Start van alle afstanden is om 19.00u vanaf het Marktplein. Inschrijven vanaf 18.00u bij hoofdsponsor Intersport Meijers. De prijsuitreiking is rond 20.00u.

Wij roepen u op om de deelnemers langs het parcours aan te moedigen en eventueel muzikaal te begeleiden. Jan de Bekker is de speaker die de deelnemers op een prettige manier zal binnenpraten.

De Oranjeloop is ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door; Hoofdsponsor Intersport Meijers en sub-sponsoren Maxi Promo, Chess ITC, van der Horst aanhangwagens, v.d. Meijden fysiotherapie en HAMU Automaterialen.