Het bestuur van de Oranjevereniging Nunspeet ontving deze week uit handen van raadslid Corrie Jansen van Gemeentebelang Nunspeet een cheque van 300 euro.

De Oranjevereniging was in 2015 het goede doel dat werd gesteund uit de opbrengsten van de jaarlijkse Heideloop die dit jaar 22 augustus jl. voor de zevende keer werd gehouden.

Wij waren zeer verguld met deze ondersteuning, ook al met het oog op de wat afnemende sponsorgelden, deze actie van Gemeentebelang Nunspeet kwam op een goed moment.

Wij hebben als bestuur en andere vrijwilligers dan ook graag onze medewerking verleend om hand- en spandiensten te verrichten tijdens de Heideloop.

Wij willen als bestuur de organisatoren van dit evenement hartelijk bedanken voor deze gift en zijn bijzonder trots, dat wij met ons werk, ons ook bij anderen zodanig in de kijker hebben gespeeld dat wij dit jaar als goed doel werden aangemerkt.

Met deze gift kunnen we een deel van het programma op Koningsdag financieren .

Binnenkort is de eerste vergadering voor Koningsdag 2016 gepland waarin het bestuur gaat brainstormen over de inhoud van het programma.

Nogmaals hartelijk dank!

OVHL