Wat maakt Feedbackband anders dan andere bands? Wel, deze band heeft een vrouw op drums! En behalve drumtalent heeft ze ook nog eens zangtalent. Een ras entertainer op leadzang en een gitarist, bassist en toetsenist met verrassingen, maak muzikaal kennis met zanger Raymond Kuiper, gitarist Jordi Brinkman, bassist Jeroen Kurpershoek, drumster Xenia Kuiper en toetsenist Bart van Venetien.

Een groot feest voor jong en oud, van bruiloft tot feesttent, van café tot discotheek of een Oranjefeest. Feedback is een allround “vier mannen en een vrouw” coverband uit het midden van het land. Deze feestformatie timmert al jaren aan de muzikale weg met een inmiddels zeer breed repertoire.

De band bestaat uit gedreven en bijzonder getalenteerde muzikanten. Elk met hun eigen muzikale achtergrond. Plezier in professie staat voorop. Dit blijkt wel uit het plezier waarmee de muzikanten elke keer weer op het podium staan. Marco Borsato, Stevie Wonder, Jan Smit, Doobie Brothers, Nielson: ze komen allemaal aan bod op een avond vol entertainment en hoogtepunten!